Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2016-10-19 21:00:11

crstofer
Contributor
Registered: 2015-06-22
Posts: 33

Script -tnp3dump.Lua?

Iceman,
Script has worked with previous generation figures. The new figures dump but seems to be possibly new crcs checks in play. Any possible updates to this or any other methods u can possibly recommend? Haven't tried tnp3sim.Lua, was a little confusing. Is that a solution or and effort in the right direction?  I was reading about your info regarding reader attacks only.  Thanks in advance.

Offline

#2 2016-10-19 21:17:08

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 6,645
Website

Re: Script -tnp3dump.Lua?

Sorry, it was long time since I looked at tnp3*.lua scripts.
The keys should be the same but the data has changed is what I've heard.  But that would be a good thing for you to look into.
Impress me!


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#3 2016-10-20 01:31:46

crstofer
Contributor
Registered: 2015-06-22
Posts: 33

Re: Script -tnp3dump.Lua?

I acknowledge the keys are exactly the same. data appeared to have changed when comparing the bins from one of gen1 to today. Can you give me a "hint"? comparisons are similar but are obviously different.

Offline

#4 2016-10-20 08:47:49

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 6,645
Website

Re: Script -tnp3dump.Lua?

Sorry, I've no hints to give.


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#5 2016-10-20 14:48:06

crstofer
Contributor
Registered: 2015-06-22
Posts: 33

Re: Script -tnp3dump.Lua?

Ok,  here's what is get... dump new tnp3, nothing changed... put on portal, begins to load then reset/recover ie no go.
Changed a couple of bytes as with gen 1 and weird because figure loaded, appeared in game then went to reset/recover.
Any ideas? If not, thanks.. doesn't hurt to ask..

Offline

#6 2016-10-20 14:53:00

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 6,645
Website

Re: Script -tnp3dump.Lua?

I heard that there is a sector filled with garbage bytes, but they might be related with the UID. Thats what you call a new checksum I guess. So fiddling with a tag means finding out what these bytes does and how they relate. 

And now you know as much as I do.


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#7 2016-10-20 17:22:24

crstofer
Contributor
Registered: 2015-06-22
Posts: 33

Re: Script -tnp3dump.Lua?

Iceman,..

"Thanks".. big help.. appreciate it !

Offline

Board footer

Powered by FluxBB