Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2012-12-20 21:57:22

MagMeister
Contributor
Registered: 2012-12-04
Posts: 19

"hf 15 demod" does nothing

I'am using the following commands:

data plot
hf 15 read
data samples
data norm
hf 15 demod

The graph is shown but I do not get any result from "hf 15 demod"

Offline

#2 2012-12-21 02:20:52

o0o0o0o
Contributor
From: Germany
Registered: 2011-10-06
Posts: 64

Re: "hf 15 demod" does nothing

Can you post a screenshot of your trace ? "data plot"

Or even better, upload it somewhere :
"data save name.pm3" (it will be saved in your /pm3/client/ folder)

Last edited by o0o0o0o (2012-12-21 07:43:16)

Offline

#3 2013-01-07 20:56:28

MagMeister
Contributor
Registered: 2012-12-04
Posts: 19

Re: "hf 15 demod" does nothing

Alright,

The standard 128 samples were not enough.
With "data samples 2000" it worked (got the UID with the CRC).

Last edited by MagMeister (2013-01-30 18:11:08)

Offline

#4 2014-12-04 10:07:31

alieen
Member
Registered: 2014-12-04
Posts: 1

Re: "hf 15 demod" does nothing

The graph is shown but I do not get any result from "hf 15 demod"


emma

Offline

Board footer

Powered by FluxBB