Proxmark developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2018-02-24 05:51:12

kiloohms
Contributor
Registered: 2018-02-23
Posts: 3

[SOLVED] Loading a Trace and Plotting Waveform

Been trying to understand PM3 RF wave forms by loading traces from https://github.com/Proxmark/proxmark3/tree/master/traces.
Don't get why they look nothing like ASK/FSK OR PSK.

For instance I loaded

#db# Buffer cleared (40000 bytes)
proxmark3> data load hid-proxCardII-05512-11432784-1.pm3
loaded 93739 samples
proxmark3>

Then the plot looks like:
gjiM2ga.png

Waveforms associated with my card scans looks alright, and my saved traces load fine too.
Is this something related to my environment (precompiled windows). Any help appreciated.

Last edited by kiloohms (2018-02-25 06:01:54)


“Any fool can know. The point is to understand.”

Offline

#2 2018-02-24 08:29:21

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 4,935
Website

Re: [SOLVED] Loading a Trace and Plotting Waveform

yes, you seem to have a problem.   When I load that trace I get a nice plot and it loads 16000 samples.


冰人

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#3 2018-02-25 05:37:56

kiloohms
Contributor
Registered: 2018-02-23
Posts: 3

Re: [SOLVED] Loading a Trace and Plotting Waveform

Traces are all good with proxmark3.exe when run within MINGW32.

p1Nfcfn.png


“Any fool can know. The point is to understand.”

Offline

Board footer

Powered by FluxBB