Proxmark developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2018-06-12 17:59:05

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

(SOLVED) HELP: commands are not working!

Everything was fine until now. Now i cant use any command, except help.
Even hw ver or hw tune is not working. It says "command not found".

The switch is on. The led STD is lit and CHR is flashing, all the letters (A, B, C, D) are off

Last edited by Elsin10 (2018-07-06 07:19:46)

Offline

#2 2018-06-18 21:19:56

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

Still no one knows the answer...

Offline

#3 2018-06-25 20:58:26

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

Damnn still no one knows !!! WTF
Nice forum... Marvelous

Offline

#4 2018-07-05 05:48:53

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

I even updated proxmark to the latest firmware and bootrom and still is not working.
I just figured out what i need to do to get what i need but the commands are not working

Any help ? Plz !!!

Offline

#5 2018-07-05 17:33:54

jimmy9806
Contributor
Registered: 2018-07-01
Posts: 6

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

Are u using the proxmark client compiled together with the firmware and the bootrom? If not, plz use the client above; otherwise, check if u r running the client in sudo mode or you have correctly set the port number or even have correct drivers.

Offline

#6 2018-07-06 01:54:19

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

jimmy9806 wrote:

Are u using the proxmark client compiled together with the firmware and the bootrom? If not, plz use the client above; otherwise, check if u r running the client in sudo mode or you have correctly set the port number or even have correct drivers.

Everything is updated. Sudo mode? You mean that button?
How do i know if proxmark is in sudo mode?

[edit]
Which client ? The UI client ? No, im not using that one.

Thx for the reply

Last edited by Elsin10 (2018-07-06 06:45:49)

Offline

#7 2018-07-06 05:44:32

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

You mean this command ?

Upgrade the Proxmark bootrom by executing the following command:
sudo ./flasher -b ../bootrom/obj/bootrom.elf

I haven't done that. It worked for the first time without doing that command

[Edit]
I'm on Windows, not on Linux

Last edited by Elsin10 (2018-07-06 06:42:16)

Offline

#8 2018-07-06 07:23:25

Elsin10
Contributor
Registered: 2018-02-27
Posts: 26

Re: (SOLVED) HELP: commands are not working!

I was forgetting to type one simple line of command

./client/proxmark3.exe comX

It wasn't working because i was typing the commands in the MINGW32 and none of the commands works there, obviously !!!

So now everything is working fine!
It took some type but i figure it out!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB