Proxmark3 developers community

Research, development and trades concerning the powerful Proxmark3 device.

Remember; sharing is caring. Bring something back to the community.


"Learn the tools of the trade the hard way." +Fravia

You are not logged in.

#1 2019-09-09 11:23:03

wrench
Contributor
Registered: 2019-08-19
Posts: 9

[SOLVED] Unable to run pre-compiled client

Hey all.

I promise I tried searching the forums diligently for similar issues but came out with nothing. Please excuse me if this was discussed recently and I missed it and kindly point me in the right direction.

Just received my RDV4.01 from Hacker Warehouse and am trying to run it with the latest client. I tried compiling the latest version (don't want to flash or anything, just want to run it as is) to no avail, but that is not what I am here for as I am pretty sure I can eventually figure that part out when I have more time to dig through my steps and what I could possibly have done wrong.

I decided to go for the pre-compiled version just to test the device (got it from https://drive.google.com/drive/folders/1SyPB8t5Vo8O0Lh7PjNm3Kv-mO4BNbxjX), but I am unable to communicate with the proxmark for some reason.  I get the following message:

"unknown command:: 0x61334d50[!!] ERROR: cannot communicate with the Proxmark"

My older RDV2 ran on COM3, the new 4.01 likes COM4.

Would highly appreciate the help.

Cheers

Last edited by wrench (2019-09-11 08:00:24)

Offline

#2 2019-09-09 12:01:11

iceman
Administrator
Registered: 2013-04-25
Posts: 5,675
Website

Re: [SOLVED] Unable to run pre-compiled client

The recommendation is never mix client/fw.

You should run client and fw from same build.    So you will have to flash your device.


If you feel the love,  https://www.patreon.com/iceman1001

modhex(hkhehghthbhudcfcdchkigiehgduiehg)

Offline

#3 2019-09-09 14:27:47

wrench
Contributor
Registered: 2019-08-19
Posts: 9

Re: [SOLVED] Unable to run pre-compiled client

Thanks Iceman. Makes sense. I'll have to go through it and report then.

Offline

#4 2019-09-11 08:01:07

wrench
Contributor
Registered: 2019-08-19
Posts: 9

Re: [SOLVED] Unable to run pre-compiled client

Turns out I was just being a noob. All done now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB